Miss URF 2.0 – Detalii complete

Anul 2020 a marcat debutul unui nou festival în zona Moldovei. Prima ediție a avut loc pe 7 noiembrie 2020, în zona comunei Bârnova din județul Iași. Acea ediție a fost mai mult un schimb de experiență între sportivi/practicanți de enduro și artiști. A doua ediție a avut loc la începutul lunii iulie a acestui an, iar headliner-ul a fost Luna Amară. Organizatorii doresc ca festivalul Miss URF să fie unul bianual. Acest lucru se va întâmpla inclusiv în acest an, cu condiția respectării normelor de prevenție a pandemiei. Capetele de afiș al acestei ediții vor fi trupele Timpuri Noi și RoadkillSoda, cea din urmă cântând pentru a doua oară în cadrul acestui festival. Totodată, vor fi și alte formații, unele aflate pentru prima dată în orașul Iasi. Line-up-ul este completat de trupele Busola, Granophyre, Sticks And Stones, King Solomon și Church Of Cthulhu.

Miss URF este cel mai nou eveniment rock de pe raza orasului Iași. Festivalul reprezintă o „manifestare de încurajare a debutului în rock și de susținere a artiștilor rock din Iași.” La fel ca la ediția precedentă, vor fi 2 zile pline de concerte. Prima zi, de altfel, va avea o bună parte dedicată trupelor tinere. Programul festivalului arată în felul următor:

Vineri, 8 octombrie 2021:

 • 12:00 – 18:00 – DEBUT ROCK – Vor susține concerte trupe tinere din orașul Iași. Până la ora actuală sunt confirmate trupele:
  – KRÖM
  – Molten Skin
  – The Tigers
  – Les Castaways

Intrarea strict la aceste concerte va fi liberă. Pentru mai multe detalii legate strict despre aceasta parte, vizitați pagina oficială a evenimentului.

 • 18:30 – Concert Busola
 • 20:00 – Concert Granophyre
 • 21:00 – Concert Timpuri Noi

Intrarea va fi de 60 de lei, dacă se cumpără biletele în avans, sau 75 de lei în seara evenimentului. Pentru mai multe detalii, vizitați pagina oficială a evenimentului.

Sâmbătă, 9 octombrie 2021:

 • 18:00 – Concert Church Of Chtulhu
 • 19:00 – Concert King Solomon
 • 20:00 – Concert Sticks And Stones
 • 21:00 – Concert RoadkillSoda

Intrarea va fi de 60 de lei, dacă se cumpără biletele în avans, sau 75 de lei în seara evenimentului. Pentru mai multe detalii, vizitați pagina oficială a evenimentului.

Biletele în avans se pot achiziționa strict de pe site-ul oficial al festivalului.

Conform Hotărârii Comitetului Național pentru Situații de Urgență nr. 76 din 30.09.2021 (încă în vigoare la momentul publicării acestui articol):

Dacă în Iași incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mare de 6/1000 de locuitori, la concertele (sau pelerinajele…) în aer liber- participanții trebuie să fie vaccinați împotriva virusului SARS-CoV-2 (și să fi trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare) sau – participanții să se afle în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Pentru a vă facilita accesul la festival, organizatorii vă recomandă să vă descărcați propriul certificat de vaccinare în telefon ca să poată fi scanat ușor de către voluntari, la intrare.

Masca trebuie purtată și în aer liber dacă nu mâncați, nu beți sau nu fumați.

Restricțiile de circulație în timpul nopții nu se aplică celor vaccinați.

Dacă se schimbă decizia autorităților iar accesul se va putea realiza și pe bază de test negativ prezentat, Clinica SANTE este partener oficial al Festivalului. Detaliile complete le găsiți într-o postare oficială de pe pagina festivalului.

Pentru a putea fi la curent cu ultimele modificări date de situația creată de pandemie, intrați pe pagina oficială a festivalului, care actualizează periodic informațiile dacă se modifică.

3 thoughts on “Miss URF 2.0 – Detalii complete

 1. Pingback: URF .3 level up

Lasă un răspuns