„Ministalgia After-Party” la RomanArt Street

Joi, 6 Septembrie 2018, va avea loc închiderea evenimentului intitulat „RomanArt Street„. După cum spune chiar în titlu, acesta a avut loc în orașul Roman din județul Neamț în perioada 5-6 Septembrie 2018.

Acesta eveniment a fost realizat în urma desfășurării proiectului Roman 3D, care are ca principal obiectiv promovarea artei stradale. Acest festival, aflat la prima ediție, și-a propus să pună la îndemâna publicului larg o serie de workshop-uri despre diversele forme de artă, din mediul cotidian. Pictură, teatru, literatură, sculptură şi nu în ultimul rând, graffiti. Dintotdeauna Romanul a avut un element lipsă, acesta fiind în forma artei stradale. Aceasta nu a fost niciodată promovată cum se cuvine, iar o echipă de tineri implicați au dat naștere acestui festival în cadrul proiectului Roman 3D (desfășurat de Kult Hub). Evenimentul se va încheia în mod oficial în seara de 6 Septembrie 2018, atunci când publicul este invitat la „Ministalgia After-Party„. De muzică se va ocupa Dawn Elenor, o artistă locală recunoscută în trecut pentru rockotecile cu tematică intitulate sugestiv „Metalstalgia„.

Evenimentul se va desfășura la ștrandul din Roman, iar acesta va avea loc în aer liber. Va începe undeva după ora 20:00. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina evenimentului.

Lasă un răspuns