Mereu – Rondo

Una dintre cele mai active case de producții din underground-ul românesc este Dacia Records. Aceasta are constant producții muzicale lansate, cele mai cunoscute lansari fiind cele ale lui Cazacov, ce a lansat în anul 2017 piesele „Realitate„, respectiv „Eșecul„.

Un alt MC afiliat casei de producție Dacia Records este Bogdan Mereuță, numele său de scena fiind „Mereu„. Acesta a lansat recent piesa „Rondo„. Aceasta este a două piesă ce va face parte dintr-un material discografic al artistului ce urmează să fie lansat treptat. Acest material se va numi „D!VERS„, până la ora actuală fiind cunoscută piesa „Călator„, lansată în urmă cu aproximativ 2 luni. „Rondo” este mai mult de prezentare, aluziile asupra stării de „învârtit în cerc” fiind omniprezente de-a lungul piesei.

Versurile și interpretarea a fost asigurată de Mereu, de mix și master ocupându-se Omu Franț. Videoclipul piesei „Rondo” a fost realizat Ilse. Piesa a fost produsă și înregistrată sub egida casei de producții Dacia Records. Pentru mai multe detalii legate despre viitoarele lansări ale lui Mereu, accesați canalul său de YouTube.

One thought on “Mereu – Rondo

Lasă un răspuns