Macanache & DJ Sfera – Mesajul (Official Video)

După ce-a lansat în urmă cu o lună videoclipul piesei „Eu Dau Graffiti„, Macanache revine cu o nouă producție. Aceasta este la piesa „Mesajul„, și la fel ca ultimele piese lansate de artist, beneficiază și de un videoclip oficial. Este un clip tipic Macanache, cu multe peisaje ce-l are în prim plan pe artist, în tot felul de cadre urbane distorsionate. Piesa în sine, este una în care se poate simți clar influența „golănească” a lui Macanache, dar totuși cu un mesaj pozitiv în cele din urma. Artistul pur și simplu scoate în evidență mesajul arhicunoscut de „nu renunța niciodată, ține capul sus!”, omniprezent în piesele hip-hop. Diferența piesei „Mesajul” o face chiar modul de prezentare, plin de atitudinea extrem de pozitivă a artistului cu ușoare dezacorduri pe-alocuri.

Videoclipul a fost editat și montat de Macanache, cel ce a compus și interpretat piesa „Mesajul„. Logo-ul animat de la începutul clipului a fost realizat de Andrei Cotarta. Instrumentalul piesei a fost produs de LUCIAN, scratch-urile fiind realizate de DJ Sfera. Piesa „Mesajul” a fost înregistrată, mixată și masterizată în cadrul studioului Selective Studio din București.

Macanache este un MC, din România, București, originar din Cartierul Titan (Zona Poarta 4 FAUR). Numele său este Dinescu Constantin-Bogdan, născut pe data de 25 Mai 1988. S-a lansat în muzică în anul 2015 cu cântecul „Asta sunt eu„, ca artist independent. Stilul său este relaxat și foarte sincer cu accente de limbaj vulgar bagabonțesc, pe un ton comic educativ. Este un maestru în arta rimelor pe loc în stilul liber, un personaj autentic al vremii sale și totodată unul dintre cei mai simpli și pasionați interpreți de muzica rap din cultura hip-hop.

Lasă un răspuns