LoudNoiz – 3 Year Anniversary – Eatbrain Night

Anul acesta, LoudNoiz sărbătorește 3 ani de când s-a format, iar la acest eveniment va avea loc primul Eatbrain Night în București, unde îi puteți vedea pe Jade și Chris.su, însoțiți de MC Coppa. Grupul vienez Anatomix va fi prezent în acea seară. De asemenea vor mai fi prezenți artiștii locali, Freqax, The Flo, Blast, Drew și Alienmade.

Numele lui Jade, cu siguranță vă sună foarte cunoscut, dat fiind faptul că acesta a făcut furori pe scena de drum and bass încă de prin anii 2000, lăsându-și amprenta pe label-uri ca Black Sun Empire Recordings (2004) și Moving Shadow (2008). Anul 2011 îl surprinde pe Jade trecând la un alt nivel, înființându-și propriul label, numit Eatbrain, care a evoluat rapid în comunitatea de drum and bass, la nivel global, având susținerea unora dintre cei mai buni DJ/producători. În doar câțiva ani, Eatbrain a lansat muzică pentru Mefjus, Mindscape, Black Sun Empire, State of Mind și Neonlight, în timp ce a susținut și artisti noi ca NickBee și Teddy Killerz.

Chris.Su este unul dintre cei mai cunoscuți DJ ai scenei maghiare, ce a reușit să-și pună țara pe harta drum and bass. Încă de la lansarea “Astro-Sine” la DSCI4 din 2002, piesele lui au avut succes, fiind votat ca DJ-ul și producătorul anului de mai multe ori de către cititorii Impulsecreator. De asemenea, a fost nominalizat pentru “Best Tech DJ” la Drum&Bass Arena Awards. A vrut să își facă simțită prezența și mai mult, așa că a realizat Fate Recordings începând cu “FATE EP” ce a inclus piese precum “First Snow”, “Higher” sau “The Burning”.

Cel mai premiat MC începând cu anul 2008, Coppa, a fost headliner alături de Noisia, Logistics, Aphrodite, Chris.su, Jade şi mulţi alţii, performând pe scene din 30 de ţări.

Freqax este un proiect muzical lansat în 2008 de către ADRENALINA (aka C9H13NO3) și WEIRDO. Proiectul a luat naștere datorită colaborărilor pe care cei doi le-au avut, în care și-au asociat stilurile originale și diferite, dar și în urma seturilor b2b de la numeroase evenimente. Proiectul se bazează pe noi ‘limbaje’ și genuri muzicale și pe cunoștințele acumulate de-a lungul multor ani de experiență.

Din 2012 Adrenalina decide să renunțe la proiect din motive personale, Weirdo rămânând singurul membru.

AnatomiX este un grup vienez de muzicieni ce s-a format în anul 2013. Cu o mulțime de piese, inclusiv colaborări cu MC Coppa. Grupul va lansa primul lor EP ce va fi lansat în toamna aceastui an.

Evenimentul va avea loc pe data de 20 august 2016, în incinta Insane Urban Beach din București, aflată pe  Strada Comerțului 7-13. Accesul va începe cu ora 21:00, prețul biletelor fiind de 35 de lei. La   începutul serii, vor încălzi atmosfera băieții de la Loudnoiz, și anume BLAST, ALIENMADE si DREW. Pentru mai multe informații, intrați pe pagina oficială a acestui eveniment.

Lasă un răspuns