Lions At The Gate a lansat o piesă cu Tatiana Shmayluk de la Jinjer

Trupa americana Lions At The Gate a lansat piesa “Find My Way“. Aceasta este realizată în colaborare cu Tatiana Shmayluk, solista trupei ucrainene Jinjer. Nu este la prima producție din ultima vreme unde aceasta își face simțită prezența. În ultima lună, a mai contribuit vocal la o piesa lansată de trupa Decapitated.

Lions At The Gate este o trupă americană care s-a lansat în mod oficial în anul 2021. Ca și stil muzical, este o trupă heavy metal/metalcore. Este formată din 5 membri, 3 dintre ei activând în trecut în trupa Ill Niño. Până în prezent, nu are niciun album de studio lansat. Toate producțiile oficiale lansate sunt de tip “single”. Primul a fost “Not Even Human“, urmat de “Scapegoat“. Ambele au fost lansate în anul 2021.

Tatiana Shmayluk este solista trupei ucrainene Jinjer. Este o prezență rară pe piesele altor artiști sau trupe. Din cauza războiului din Ucraina, formația a intrat într-un hiatus forțat. Membrii trupei, cu excepția Tatianei, sunt pe teritoriul Ucrainei, iar legea marțială impusă pe teritoriul țării împiedică ieșirea bărbaților de pe teritoriul ucrainean pe tot parcursul războiului.

În cursul acestui an, Lions At The Gate a lansat a treia piesă intitulata “Bed Of Nails“. A urmat apoi cea mai recentă producție numită “Find My Way“. Aceasta a fost lansata pe 25 aprilie 2022. Ca și stil muzical, se simte mai mult influența trupei Jinjer decât a celor din Lions At The Gate. Cel puțin a doua strofă, în care cântă în totalitate Tatiana, chiar este o piesa tipică Jinjer în adevăratul sens al cuvântului. Videoclipul propriu-zis nu are o anumită temă, este mai degrabă un clip de prezentare al trupei. Acesta a fost regizat de Vicente Cordero de la Industrialism Films. Din punct de vedere liric, versurile se învârt în jurul titlului piesei, cu tot felul de exemple și metafore care arată “găsirea căii bune”.

Pentru mai multe detalii legate de trupă, vizitați pagina oficială a acesteia.

Leave a Reply