Lăpușneanu Jam Session în Iași

Duminică, 5 iulie 2020, în centrul orașului Iași va avea loc o sesiune de Jam Session. Nu va fi în incinta vreunui club sau a vreunei anumite locații, aceasta va avea loc pe strada Lăpușneanu. Evenimentul este organizat de Phat BeatBox, un MC local și beatboxer din Iași.

Este al doilea eveniment de acest gen organizat pe centrul Iașiului. Primul a avut loc în urma cu 6 ani. Acel jam session a fost unul organizat ad-hoc. Nu a fost un eveniment oficial, nici măcar nu a avut vreo anumită autorizație pentru desfășurare. A fost doar o adunare incognito a unor artiști ieșeni dornici să cânte și să se distreze. Phat BeatBox s-a gândit la organizarea unui eveniment similar, care să reamintească spiritul similar al primului eveniment. Orice artist sau interpret al vreunui instrument acustic este binevenit să ia parte la acest jam session.

Este un eveniment improvizat, dar se vor ține cont de măsurile de siguranță impuse la nivel mondial. Se va respecta inclusiv distanțarea socială, pentru a nu crea probleme niciunui participant prezent. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

2 thoughts on “Lăpușneanu Jam Session în Iași

Leave a Reply