Lăpușneanu Jam Session #2 în Iași

Duminică, 25 iulie 2021, în centrul orașului Iași va avea loc o sesiune de Jam Session. Nu va fi în incinta vreunui club sau a vreunei anumite locații, aceasta va avea loc în centrul orașului Iași, mai exact pe esplanada Cub. Evenimentul este organizat de Phat BeatBox, un MC local și beatboxer din Iași.

Este al treilea eveniment de acest gen organizat pe centrul Iașiului. Primul a avut loc în urma cu 7 ani. Acel jam session a fost unul organizat ad-hoc. Nu a fost un eveniment oficial, nici măcar nu a avut vreo anumită autorizație pentru desfășurare. A fost doar o adunare incognito a unor artiști ieșeni dornici să cânte și să se distreze. În anul 2020, Phat BeatBox s-a gândit la organizarea unui eveniment similar, care să reamintească spiritul similar al primului eveniment. Orice artist sau interpret al vreunui instrument acustic a fost binevenit să ia parte la acel jam session. Evenimentul de anul trecut a avut loc pe 5 iulie 2020.

Conform descrierii oficiale, datorită impactului evenimentului de anul trecut, organizatorii au considerat că „ar fi păcat să nu repetam istoria, și poate pe viitor să devină chiar un eveniment oficial.

Printre artiștii care vor fi prezenți să vă cânte vor fi și: Vlad Minea – bas, Vlad Ciolan – chitara, PhaT Beatbox – loopstation. Alți MC care vor fi prezenti sunt cei de la Shook Records, una dintre cele mai noi case de producții din Iasi, afiliată cu artiști precum PaMf, mP24, zEU, Pătrat și Armany.

Printre alți artiști care și-au anunțat participarea vor fi Oțel, Persephonna 11, Mogg, Q-bo Man și BdsB.

Chiar dacă este un eveniment în aer liber, organizatorii recomandă ca participanții să aibă o mască și eventual dezinfectant, să nu se formeze grupuri mai mari de 6 persoane și să se incerce pe cât posibil să se mențina minimul de distanțare socială.

Evenimentul va începe după ora 16:00. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns