Lansare album „Culese Din Cartier prezintă Argatu’ – Volumul IV” în Underground Pub, Iași

Vineri, 7 Decembrie 2018, Underground Pub din Iași vă invită la concertul semnat Argatu’. Acesta își va lansa oficial ultimul material discografic intitulat „Culese Din Cartier prezintă Argatu’ – Volumul IV„.

Acest ultim album semnat Argatu’ aduce la suprafață o reinterpretare completă a sound-ului compozitorului în Underground Folclor. Albumul trimite ascultătorul într-o lume și o poveste conturată de propria sa linie melodică, având totodată elemente folclorice să îi susțină punctul de pornire și originea.

Coperta albumului/masca Argatu’ a fost realizată de către Sabin Onceriu, același om care a realizat și coperta albumului de la Subcarpați “S.U.B”.

Argatu’ este unul dintre cei mai apreciați producători muzicali din România ultimilor ani. Este afiliat cu marea familie Subcarpați, fiind frecvent asociat cu membrii trupelor Cred Că Sunt Extraterestru sau Frații Grime. A debutat oficial în anul 2012, până la ora actuală având 3 materiale discografice, toate intitulate sugestiv „Culese din Cartier”, înregistrate la casa de producții cu același nume. Totodată, are un album intitulat „Începuturi„, lansat în anul 2017. Acesta are 10 piese, fiind singurul sau album în care apare și în postura de interpret, nu doar de producător. În ultimii ani, Argatu’ colaborează foarte des cu Moș Martin, un MC ieșean cu care a realizat piese precum „Cine suntem noi„. Are piese realizate în colaborare și cu artiști precum Bean MC, Vali Umbră, AFO sau chiar Subcarpați, dintre care putem aminti „Rege pe deal„, „Camarad” sau „Să răsune-n țara noastră„.

Evenimentul din Underground Pub va începe undeva după ora 21:00. Biletele se pot găsi în continuare pe rețeaua IaBilet.ro la prețul de 20 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns