La Familia prezentă în cadrul emisiunii „Românii Au Talent”

Anul 2017 a marcat unul dintre cele mai așteptate momente din istoria recentă a rap-ului românesc: reunirea trupei La Familia. Vestea a fost primită cu mare căldură atât de fanii lui Sișu Tudor cât și către fanii lui Puya, până la ora actuala lansând două piese noi intitulate „În realitate„, respectiv „FAK„, ambele adunând un număr impresionat de vizualizări pe YouTube.

Sișu Tudor și Puya, alături de DJ Wicked, au cântat sub egida „La Familia” pentru prima dată de la reunire în cadrul emisiunii „Românii Au Talent”. Trupa a fost invitată de realizatorii emisiunii, profitând de fiecare moment televizat, cântând piesele „Mai Vrei„, respectiv „Tupeu de borfaș„, fiind aclamată de publicul prezent. Momentul video integral îl puteți găsi pe site-ul oficial al emisiunii, momentan nefiind niciun clip oficial pe YouTube sau alte platforme de socializare.

Pe lângă prestația din cadrul semifinalei „Românii Au Talent”, La Familia a apucat să anunțe concertul aniversar din data de 9 iunie 2017 ce va avea loc în Parcul IOR din București. Acest eveniment va fi unul de lungă durată ce va începe la ora 14:00 și se va termina aproape de miezul nopții. Pentru mai multe detalii legate de acest eveniment, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns