Kreator confirmată la Rockstadt Extreme Fest 2017

În anul 2017 va avea loc a cincea ediție de Rockstadt Extreme Fest. Acesta va avea loc în perioada 10-13 august 2017 pe Terenul de Biathlon de la baza cetății din Râșnov. Fiind o ediție aniversară, organizatorii au anunțat de la bun început că va fi cea mai bună ediție de până acum.

Până în momentul de față, s-au confirmat trupele Opeth, Kreator, Carcass, Annihilator, Korpiklaani, Alestorm, Napalm Death, Nile, August Burns Red, Suffocation, Leprous, Fit For An Autopsy, Wolfheart, Napoleon, Jucifer, Last Hope, Give Em Blood, Power Trip, Indian Fall, Diamonds Are Forever, IXXI, Anime Torment, Angrepp, Zombie Attack, Necrovile, Crimena, Teethgrinder, Taine, Grimegod, Allochiria, Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut, Kultika si Blacksheep. Ultimul headliner confirmat în cadrul festivalului este Kreator, o trupa care va reveni în Romania după un an. Ultimul concert al trupei a avut loc în iunie 2016 în cadrul festivalului Metalhead Meeting. Alături de aceasta, și-au mai anunțat prezența trupa britanică Napoleon, respectiv Jucifer din Statele Unite ale Americii. Last Hope din Bulgaria revine în cadrul festivalului după 4 ani, ultima dată aflându-se în line-up-ul primei ediții de Rockstadt Extreme Fest. Totodată, trupa românească Indian Fall și-a anunțat prezența din nou pe scena festivalului.

Kreator este una dintre cele mai importante trupe de thrash metal din lume. Inițial, trupa s-a intitulat Tormentor și s-a format în 1982, dar din anul 1984 există sub numele de Kreator. În cei 33 de ani de carieră, trupa a lansat 14 albume de studio, ultimul fiind “Gods of Violence“, lansat în ianuarie 2017. Este nelipsită de pe marile scene ale lumii, în trecut făcându-și prezența la festivaluri precum Wacken din Germania, Brutal Assault din Cehia sau Hellfest din Franța. Va rămâne mereu cunoscută pentru piese precum “Violent Revolution“, “Phantom Antichrist” sau “Enemy of God“.

Napoleon este o trupă britanică de metalcore. Înființată în 2011, a devenit rapid cunoscută underground-ului extrem odată cu lansarea primelor EP-uri intitulate “Cinderella“, respectiv “What We See“. Primul și singurul album de studio a fost lansat abia în 2016, intitulându-se sugestiv “Newborn Mind“. Are piese precum “Stargazer“, “Afterlife“, “Maps” sau “Brought Here To Suffer“.

Last Hope este o trupă de hardcore din Bulgaria. Înființată în 1995, a lansat 4 albume de studio, ultimul fiind “Chain Reaction“, lansat în anul 2016. A devenit unul dintre cele mai cunoscute nume din muzica extremă bulgară, fiind autoarea unor piese precum “Under The Flag“, “Someone Else” sau “Reality Check“.

Jucifer este probabil cel mai zgomotos duo din lume. Trupa este formată din 2 membrii, luând naștere în 1993 în Georgia, SUA. În cei 24 de ani de carieră, a lansat 7 albume de studio, stilul lor muzical având variații diverse. Are piese sludge, doom metal sau chiar punk, tematica versurilor fiind de natură nihilistă sau piese despre război. Sunt cunoscuți pentru piese precum “She Tides The Deep“, “When She Goes Out” sau “The Mountain“.

Indian Fall este una dintre cele mai vechi trupe de symphonic gothic / black metal din România. Înființată în 1997 în orașul Brașov, trupa a devenit cunoscută underground-ului românesc prin piese precum “Enchanted Rain“, “Phantasmagoric” sau “Dreams are followed“. A lansat primul său album de studio în 2001, intitulându-se sugestiv “Pathfinder“. Trupa și-a oprit activitatea în anul 2004, revenind în 2007, de atunci fiind nelipsiți de pe scenele importante ale muzicii extreme autohtone, precum Rockstadt Extreme Fest. În anul 2009, a lansat cel de-al doilea album de studio intitulat “Seasons in Equilibrium“, ce cuprinde piese precum “To Lose Faith” sau “Ex Inferis“.

Prețul abonamentelor este următorul:

  • 230 lei = 16/03/2017 – 29/03/2017 (Promoție Monster Energy Drink)

  • 270 lei = 2/02/2017 – 09/07/2017

  • 300 lei = 10/07/2017 și pe toată durata festivalului

Biletele pot fi găsite pe site-ul oficial,  cât și în punctele de vânzare deja cunoscute precum rețeaua de bilete Eventim, MyTicket și Bilete.ro. Pentru achiziția în sistem internațional, biletele pot fi achiziționate de pe pagina oficială a festivalului.

Lasă un răspuns