Kontrust – Dance (Official Video)

Kontrust este o trupă austriacă de crossover. Sunt recunoscuți pentru clipurile lor cu tematică austriacă la piese precum „Bomba” sau „Hey DJ„. Ultima piesă de acest gen este „Dance„. Aceasta este prima piesă de pe albumul „Explositive„, un album lansat în anul 2014. Este primul videoclip al trupei după o pauză de aproape 2 ani, ultimul clip fiind „Just Propaganda„.

După cum spune și titlul, „Dance” este o piesă ce are în prim plan dansul, membrii trupei dansând și nu numai, clipul fiind plin de dansatori. Vestimentația folosită este portul național austriac, solista trupei fiind înfățișată precum Heidi, fetița munților, o imagine des folosită de aceasta.

Videoclipul piesei „Dance” a fost produs de Cameleon Entertainline e.U. & VariousVisions, directorul și editorul clipului fiind Florian Neiss. Make-up-ul a fost asigurat de Sabine Nagl-Springer, coreografia clipului fiind asigurată de Voigasplattler, o trupă austriacă de dans acrobatic.

„Explositive” este cel de-al patrulea album al trupei Kontrust, plin cu ritmuri rapide, slogane catchy cât și riff-uri dure de chitară. Kontrust este probabil cea mai apreciată trupă europeana de crossover, un gen muzical ce combină mai multe stiluri în unul singur. Au piese precum „Just Propaganda„, „The Butterfly Defect” sau „Sock’N’Doll„.

Lasă un răspuns