Kazi Ploae a lansat piesa “Zi de meci”

Dupa mai bine de un an, Kazi Ploae revine în atenția rap-ului underground autohton. Acesta nu a mai fost activ din punct de vedere muzical, ultima sa producție fiind “Noaptea cea mai lungă“, lansată în februarie 2020. De atunci, canalul său de YouTube a cuprins clipuri care nu au reprezentat noi lansări. Fie au fost lansate freestyle-uri, chestii acapella sau dialoguri, dar, din punct de vedere al producțiilor muzicale, a fost absent.

Zi de meci” a fost lansată pe 4 august 2021. Kazi Ploae își menține în continuare statutul de rapper care spune foarte multe într-un interval de timp foarte scurt. Piesa are puțin peste 2 minute, dar, atacă foarte multe subiecte și te lasă pe gânduri doar după câteva versuri. Ceea ce atrage atenția din primele clipe este grafica piesei. Peste aceasta scrie “Vise Triste II”. Artwork-ul este similar cu cel de pe albumul “Vise Triste”, lansat în anul 2014. Artistul nu a anunțat lansarea unui nou album, dar, grafica așa lasă de înțeles.

Excluzând colaborarea sa cu Omu Gnom de pe albumul “KGB”, lansat în anul 2017, ultimul material discografic semnat strict Kazi Ploae a fost “Vise Triste”. Din 2014, acesta a lansat multe piese care nu se află pe niciun album. Piese precum “O zi cu micul prinț“, “Fiecare“, “Marcela“, “Don’t” sau “Sinbad” s-ar putea regăsi pe un viitor album.

Pentru mai multe detalii legate de viitoarele producții ale artistului, vizitați canalul său oficial de YouTube.

Leave a Reply