Jurnal Muzical: Metallica – Nothing else matters

  http://embed.trilulilu.ro/muzica-acustica/metallica-nothing-else-matters-148

Salutare dragi hoinari printre litere. Nu stiu ce-am patit in ultima vreme, dar am chef sa postez pe blog. Daca „melodia zilei” nu prea a avut efect pana acuma, ma reprofilez, si lansez „Jurnal muzical”. In acest jurnal voi posta destul de des melodii care-mi acapareaza atentia dintr-un oarecare motiv.

A trecut ceva timp de cand n-am mai postat ceva de Metallica pe acest blog, poate mult prea mult timp. Ea este si va ramane una dintre formatiile cu care „am crescut” as putea spune. Printre primele mele albume cumparate au fost doua de la Metallica: „Re-Load” si „St. Anger”. 
Acum vreo trei ani insa am ramas placut surprins sa vad de vanzare ziarul „Jurnalul National” cu „The Black Album”. Costa vreo 15 lei, si m-am gandit bine daca-mi iau CD-ul sau nu. Totusi, sunt bani 15 lei, chiar daca nu ne dam seama, si mai ales pentru un pusti care nu prea investeste in albume cine stie ce, conteaza mult asta. 
Piesa „Nothing else matters” ma pune pe ganduri de foarte multe ori, tocmai de aceea nici nu o ascult asa de des, pentru ca ma intristeaza, are o esenta mult prea sobra, nu e dinamica precum alte piese care i-au consacrat pe cei de la Metallica. Imi aduce aminte de multe persoane aceasta melodie, cele mai multe nemaigăsindu-se in viata mea. E una dintre piesele mele de meditatie, cu toate ca am o tona. Stiu multe piese „meditative”, iar asta e una dintre ele. 
Cam atat despre „Nothing else matters”.
Hoinareala placuta!

Lasă un răspuns