Johnny Kangaroo și Spook au lansat un nou freestyle

Casa de producții The Underdog Family obișnuia să lanseze periodic diverse videoclipuri de tip “freestyle”. Toate au avut în prim-plan promovarea artiștilor locali băcăuani, în mare parte. Până la ora actuală au fost 6 astfel de clipuri lansate sub denumirea de “Underdog Freestyle”, făcându-și prezența până-n prezent rapperi precum WTF, Say sau Tengu. Ultimul episod l-a avut în atenție pe WTF și a fost lansat în urma cu 2 ani. La sfâșitul lunii trecute, Johnny Kangaroo, alături de Spook, și-au facut simțită prezența pe ultimul episod din “Underdog Freestyle”.

Johnny Kangaroo a fost activ în ultima vreme, lansând în primăvara acestui an noi producții. În schimb, Spook, putem zice că revine în atenția rap-ului underground băcăuan. Acesta nu este un străin scenei locale, făcând parte alături de Johnny Kangaroo din trupa S.E.C.N.A. Și-a făcut simțită prezența pe multe piese ale trupei, precum “Zombi“, dar are și alte piese lansate în colaborare cu alți artiști locali precum WTF, lansând alături de acesta piese precum “La Țintă“. Pe lângă asta, în majoritatea evenimentelor rap ce au avut loc pe raza orașului Bacău în urmă cu câțiva ani, acesta era prezent, fie în producții de tip “Cypher”, fie ca artist în evenimente de tip “Open Mic” sau ca membru al trupei S.E.C.N.A.

Comparativ cu celelalte episoade din “Underdog Freestyle”, acesta nu are în prim-plan un videoclip cu artiștii propriu-ziși. Este, în schimb, primul clip de tip “visual”. Nu este realizat de cineva anume, clipul propriu-zis fiind luat de pe site-ul Videezy. Pe lângă versurile realizate și asigurate de Spook și Johnny Kangaroo, înregistrarea a avut loc în cadrul casei de producții The Underdog Family, de mix și master ocupându-se SiiR de la Snif Snif Production. Instrumentalul freestyle-ului aparține piesei “Never Come Close” de la Probable Cause.

Pentru mai multe detalii legate de viitoarele producții băcăuane, puteți afla mai multe detalii pe pagina celor de la The Underdog Family.

Leave a Reply