Jinjer – I Speak Astronomy (Official Video)

Jinjer este fără doar și poate cea mai apreciată trupă ucraineană de metalcore din ultimii ani. Stilul lor are totodată multe influențe de groove și progressive metal. Aceasta a semnat în anul 2016 cu Napalm Records, una dintre cele mai mari case de discuri de profil din Europa. Primul lor material discografic ce se va afla sub egida Napalm Records se va numi „King Of Everything” și va fi lansat pe data de 27 iulie 2016. Acest album este unul în care stilul trupei va începe să aibă și influențe de death metal. Până la ora actuală, au fost făcute publice piesele „Sit Stay Roll Over„, „Words Of Wisdom” sau cea mai recenta, „I Speak Astronomy„, toate aceste piese având parte de un videoclip oficial.

Videoclipul piesei „I Speak Astronomy” prezintă trupa Jinjer într-un peisaj spațial pierdut de nebuloase negre și înconjurat de meteoriți. Piesa are și o parte clean în care intensitatea vocii și riff-urile instrumentelor scad, fiind ușor dreamy. Totodată, videoclipul prezintă în acea parte un început de explozie cosmică, terminându-se cu o columna luminoasa ce se îndreaptă spre o altă galaxie. E unul dintre cele mai complexe clipuri ale trupei Jinjer. Videoclipul a fost realizat de Ingwar Dovgoteles, el ocupându-se alături de Andrii Stepanenko și de efectele speciale ale videoclipului.

Jinjer va susține un concert în România în luna august în cadrul festivalului Bucovina Rock Castle de la Suceava. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

3 thoughts on “Jinjer – I Speak Astronomy (Official Video)

Lasă un răspuns