Jinjer a lansat piesa „Disclosure!”

Anul acesta, Jinjer a lansat cel de-al șaselea material discografic intitulat „Wallflowers”. Până la ora actuală, 3 piese, mai exact „Vortex„, „Mediator” și „Wallflower” au avut videoclipuri oficiale. În urmă cu o săptămână, a fost lansat un nou videoclip, de data aceasta la piesa „Disclosure!„.

Jinjer este o trupă ucraineană de progressive groove metal. A început inițial ca o trupă metalcore, dar, cu trecerea anilor, s-a schimbat și stilul muzical al trupei. Odată cu semnarea cu casa de discuri Napalm Records, trupa a avut o schimbare a stilului, primele piese fiind inițial dintr-o zonă ce ducea mai mult spre death metal. Totodată, ascensiunea trupei a început din momentul semnării cu casa de discuri, ajungând cunoscută la nivel mondial. Este considerată ca fiind „cel mai bun export muzical al Ucrainei”.

Sub egida celor de la Napalm Records, a fost lansat inclusiv nou album intitulat „Wallflowers”. Acesta conține 11 piese și a fost lansat pe 27 august 2021. Toate videoclipurile bazate pe piesele de pe acest album au fost creative, fiecare având parte de o poveste unică. „Disclosure!” intră în aceiași categorie. De altfel, ultimele videoclipuri ale trupei au fost memorabile datorită strict acestor povesti care se contopesc perfect cu piesele lor. Din punct de vedere liric, „Disclosure!” punctează foarte mult pe ideea de „urmărit” constant. Tocmai de aceea tot videoclipul se învârte în jurul unui interogatoriu de poliție interminabil. Tatiana, solista trupei, trece din postura de interogată la persoană care interoghează, fiind ajutată inclusiv de membrii trupei în acest „demers”. Totodată, trebuie menționată și afinitatea trupei pentru arme din ultimele clipuri. Atât în videoclipul piesei „Wallflower” cât și în „Disclosure!„, Tatiana are la un moment dat o armă în mână. Clipul se termină într-un mod relativ ironic, ultimul mesaj vizibil fiind „Peace, Love and Harmony”, ceea ce a fost total opus întregului videoclip, că numai asta nu a transmis piesa și videoclipul.

Albumul „Wallflowers” este disponibil pe majoritatea platformelor de streaming precum Deezer sau Spotify. Este disponibil inclusiv în format fizic pe pagina celor de la Napalm Records. Pentru mai multe detalii legate de Jinjer, vizitați pagina oficială a trupei.

Lasă un răspuns