Jinjer a lansat două piese noi

Anul 2016 pentru Jinjer a fost și este cel mai bun an din cariera lor. Pe lângă faptul că aceștia au semnat cu Napalm Records și sunt confirmați în diferite festivaluri din Europa, au lansat foarte multe piese. Până în momentul lansării noului lor album, „King Of Everything„, trupa a lansat piesa „Words of Wisdom„, urmată apoi de „I Speak Astronomy„.

Luna septembrie 2016 aduce lansarea oficială a altor două piese de pe albumul „King Of Everything”. Prima a fost lansata pe 2 septembrie 2016 și se numește „Just Another„. Această piesa are un clip oficial filmat în timpul unui concert al trupei și a fost publicat pe canalul oficial de YouTube a celor de la Napalm Records, casa lor de discuri.  Piesa nu este străină în concertele trupei Jinjer, aceasta o tot cântă de-o bună perioadă de timp încoace.

Cea de-a doua piesă oficială lansată se numește „Captain Clock„.  Pe lângă faptul că este a doua piesă de pe albumul „King Of Everything” și a doua piesă oficială lansată în luna septembrie 2016, este al doilea videoclip în care sunt prezente imagini din cadrul unui concert Jinjer. „Captain Clock” este prezentat sub forma unui scurt after movie de la Fajtfest 2016, un festival din Cehia în cadrul căruia trupa a cântat pe 23 iulie 2016. Comparativ cu primul videoclip, acesta a fost publicat pe canalul oficial de YouTube al trupei.

În perioada următoare, Jinjer va pleca în turneul european „King Of Everything Tour„, care va începe de data de 28 septembrie 2016 și se va termina pe data de 5 noiembrie 2016. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a trupei.

One thought on “Jinjer a lansat două piese noi

Lasă un răspuns