Jamaican Vibes în The Barcode, Mediaș

Do The Reggae și clubul The Barcode vă prezintă „Jamaican Vibes„, o petrecere pe ritmuri reggae, cu vibe original ”straight from Jamaica”, menită să ne reamintească de zilele însorite ale anotimpului cald.

În seara evenimentului din 15 ianuarie 2016, vor mixa Natty Ned și Undersky.

Do the Reggae a luat naștere ca și concept în 2012 și de atunci sub această ”umbrelă” au susținut diferite petreceri, evenimente și festivaluri atât în țară cât și în afară, pentru promovarea și susținerea muzicii și mișcării reggae.
Natty a împărțit scena cu artiști precum Gregory G Ras (Ungaria), Micah Shemaiah(Jamaica), Prince Sol (Serbia), Rea Tas (Croația), Mighty Boogie, El Negro, Jhonny King, Kaya Foundation etc, de fiecare dată aducând bună dispoziție și zâmbete pe buze.

Originar din Mediaș, Undersky este acel împătimit al sunetelor unicat inspirate din natura care îți induc starea potrivită, pentru a lăsa orice grijă deoparte și a călătorii doar pe frecvențele muzicii. Indiferent că vei auzi frecvente de dub, psydub, chillout sau progressive psy, armonia și continuitatea reprezintă punctul cheie al seturilor sale.

Evenimentul va începe după ora 22:00, intrarea fiind liberă. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a acestui eveniment.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/144385676″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”250″ iframe=”true” /]

Lasă un răspuns