Jam Session #2 la clubul Carpat Bikers M.C. Bacău

Vineri, 26 iunie 2020, Carpat Bikers M.C. Bacău vă invită la o petrecere de tip “Jam Session”. Acesta va fi al doilea eveniment de acest tip, primul având loc în ianuarie 2020. La fel ca și atunci, petrecerea a fost gazduită de cei de la Brothers Of Rock, care, nu se află la primul eveniment de acest gen. În trecut, au mai avut prestații și în alte cluburi de motocicliști, cel mai notabil fiind in cadrul aniversarii de 20 de ani al clubului Moldavia Bikers.

Brockers este o trupă băcăuană de hard-rock formată din membrii de la trupe precum Driftwood sau Masked Toys. Prima apariție oficială a avut-o în aprilie 2017 în „Berăria cu Noroc” din Bacău. Numele trupei reprezintă o prescurtare de la „Brothers of rock”, o expresie des auzită în interiorul trupei. Toate evenimentele semnate Brockers au avut loc pe plan local, în locații băcăuane precum Berăria Valhalla, The Stage, Teatru Bacovia, sau la clubul motocicliștilor Moldavia Bikers. Piesele muzicale propriu-zise, de altfel, în mare parte sunt preluări muzicale din repertoriu internațional.

Evenimentul va începe după ora 20:00. Intrarea va fi libera, dar donațiile sunt obligatorii. Petrecerea în sine are o latură caritabilă, toți banii strânși, vor fi donați Centrului Familial “Maria Bronx”.
Conform descrierii oficiale, “Centrul Familial “Maria Bronx” este un proiect al Asociației “Bronx People,” inițiat si implementat de către Zodian Daniel, care reprezintă căminul unui număr de 12 copii proveniți din sistemul de protecție socială. Povestea acestuia începe încă din anul 2010, odată cu punerea fundației a ceea ce astăzi există, dar ideea de a transforma acea casă foarte mare într-un centru pentru copii institutionalizați a venit abia în 2014, grație unor circumstanțe inedite, care au generat acest vis atât de frumos, astăzi devenit realitate. Acest centru este mai mult decât un simplu cămin pentru niște copii, reprezintă o nouă șansă pentru un viitor mai bun. Casa a fost construită de la zero din inițiativă și resurse proprii, iar activitatea acesteia urmând să înceapă din septembrie 2019.

Clubul Carpat Bikers M.C. Bacău se află în zona Arena Mall, Bacău, pe strada Ștefan Cel Mare nr. 66. Intrarea se face prin benzinăria Rompetrol, singura din zonă. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Leave a Reply