„Iubim Pădurea – Soundsystem Gathering Pre – Party” în Brunch House 6, Iași

În perioada 28 Aprilie – 01 Mai, pe platoul “La Palma” în apropiere de Suceviţa se va ţine ”Iubim Pădurea – Soundsystem Gathering ”, un eveniment dedicat tuturor celor care iubesc pădurea. Sunteți invitați să vă bucurați de muzică reggae – dub, iar cei ce se vor afla pentru prima dată la un astfel de eveniment, vor de a descoperi cultura Sound System. Dacă iubiți natura, o respectați şi vă doriți să faceți din locul unde trăiți acum, unul mai bun, „Soundsystem Gathering” vă așteaptă.

Vineri, 20 Aprilie 2018, Asociația BAFIDo the Reggae – RomaniaROOTS FARM și Brunch House 6, vă invită la petrecerea intitulată ”Iubim Pădurea – Soundsystem Gathering Pre – Party”. Gazdele de ceremoni vor fi Tomescu, Natty Ned de la Do the Reggae – Romania și Kaze de la Kaze Sound System.

Natty Ned vine din Sibiu și este unul dintre cei mai activi selectori de la noi din țară la ora actuală, acesta susținând evenimente atât în toată țara, cât și la nivel internațional. În 2012 pune bazele platformei “Do The Reggae”, menită să transmită mai departe mesajul muzicii reggae, dar și pentru a susține mișcarea reggae/dub de la noi din țară și nu numai. Tot în același an începe și o serie de petreceri în Bohemian Flow din Sibiu, sub numele de ”Do The Reggae”. Este un fan declarat și pasionat de reggae, dub, dancehall, ragga jungle sau psydub. A împărțit scena cu artiști precum Daddy Freddydin Marea Britanie, Micah Shemaiah sau Yaadcore din Jamaica, Hornsman Coyote sau Prince Sol din Serbia , Gregory G Ras din Ungaria, Rea Tas din Croația, Mr Skavillage din Italia, Mighty BoogieArgatuEl NegroKaya FoundationIrie Warriors sau Johnny King. A pus muzică la festivale și petreceri de-a lungul țării, dar și în alte state apropiate precum Serbia și Albania. Este, de asemenea, editor și colaborator activ al comunităţilor Zona Reggae și OneVibe. La sfârşitul anului 2015, înregistrează pentru Reggaelize-it mixul ”Inna Jamaica”, material care s-a bucurat de un real succes.

Evenimentul din Brunch House 6 va începe după ora 22:00, intrarea fiind de 15 lei. O parte din fondurile strânse vor merge ca şi donaţie către Asociaţia Bafi, pentru organizarea ”Iubim Pădurea – Soundsystem Gathering’. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns