Iubim Pădurea – Free Forest Gathering

Asociația BAFIDo the Reggae – Romania şi ROOTS FARM vă invită în perioada 28 Aprilie – 1 Mai 2018, să manifestăm recunoștință pentru natură și iubire față de pădure în cadrul Iubim Pădurea – Free Forest Gathering la Palma, Sucevița.

Iubim Pădurea – Free Forest Gathering este un eveniment în aer liber, la care invitații pot participa gratuit! Înafară de muzică de foarte bună calitate și hrană de la producători locali, vom avea zonă de activități pentru copii, zona de terapii și discuții despre plante medicinale, zmeie și bucurie, plimbări cu bicicleta, zona camping, jonglerii și jocuri pentru copii plus multe suprize plăcute și colorate. Anul acesta de 1 Mai, ia-ți prietenii si familia și Hai in Bucovina!

Ne vom bucura de muzică reggae – dub, dubstep, hip hop și ne vom reîntâlni cu  Bogdan de la El Negro,  Natty Ned Selekta, Poormen Sound –  Bud M & Subwise Warrior, Chelsoi, Anin, Cercul Intreg – Jamsession, High In Bucovina.   

Intrarea la eveniment este liberă, ca să se poată bucura toți oamenii care doresc să participe – iar cei care se vor simți bine și vor dori să doneze pentru susținerea proiectului Iubim Pădurea o vor putea face la locație.Proiectul Iubim Pădurea, al Asociației BAFi, are ca misiune promovarea pădurii ca și ființă vie, organism foarte complex indispensabil vieții noastre, încurajând oamenii să viziteze pădurile, să se bucure de abundența și vindecarea oferită de oxigenul care ne menține în viață. Practic, realizăm împăduriri, ecologizări, excursii educaționale cu copii, plimbări cu bicicleta. Apoi, când fondurile adunate în dreptul acestui proiect vor permite, vom crea parcuri de aventură și rezervații cât mai multe.

Iubim Pădurea – Free Forest Gathering la Palma, Sucevita va fi unul din cele mai frumoase și inovative evenimente pentru Bucovina, potrivit și plăcut deopotrivă pentru copii, adolescenți și oameni de toate vârstele. Considerăm că pădurea ne Iubește necondiționat hrănindu-ne cu oxigen și este natural să o iubim cel puțin aceeași măsură!

BAFi este o asociație non-profit care promovează cooperarea responsabilă, implicându-se activ în acțiuni ce aduc bunăstare comunității; oferă o platformă de susținere inițiativelor sociale, culturale, artistice, sportive și de mediu. Redescoperim împreună BUCURIA DE A FI!

Lasă un răspuns