Inter Milano a castigat UEFA Champions League


Dupa 45 de ani de pauza, Inter Milano a castigat din nou Uefa Champions League, invingand in finala campioana Germaniei Bayern Munchen cu scorul de 2-0. Cele 2 goluri au fost inscrise de catre argentinianul Diego Milito in minutul 35, respectiv 70. Dupa terminarea partidei tribunele au intrat in delir
, lacrimi de fericire s-au scurs pe fetele suporterilor lui Inter, si lacrimi de tristete s-au scurs pe fetele suporterilor lui Bayern. Totodata a fost si duelul mesterului si a ucenicului, Louis van Gaal, antrenorul lui Bayern intalnindu-l pe Jose Mourinho, antrenorul lui Inter, cel care a invatat meserie de la dansul.
In echipa de start a lui
Inter, a mai jucat si fundasul roman Cristi Chivu, care a fost schimbat dupa minutul 50. El la sfarsitul partidei a sarbatorit alaturi de coechipieri, purtand cu mandrie drapelul Romaniei pe spate. Jose Mourinho a sarbatorit alaturi de fiul sau castigarea cupei, el ducandu-l in carca cu mare bucurie. Este a doua oara cand el intra in posesia cupei Uefa Champions League, prima fiind castigata alaturi de FC Porto in 2004. Este a treia cupa castigata de Inter in acest sezon, dupa Cupa si Campionatul Italiei, care culmea, tot datorita lui Diego Milito au fost castigate, el marcand golurile decisive pentru Inter.
FELICITARI INTER MILANO:)

Lasă un răspuns