Infected Rain – Serendipity (Official Video)

Infected Rain, una dintre cele mai apreciate trupe din Republica Moldova au lansat ultimul lor videoclip. Acesta este la piesa „Serendipity„, și este prima piesă oficială a trupei lansată în anul 2016. Piesa nu face parte de pe niciun album al trupei, dar aceasta va fi inclusa pe un viitor material. Piesa „Serendipity” este prima mostră de pe cel de-al treilea album de studio al trupei. Videoclipul este unul simplu, trupa fiind în prim plan tot videoclipul, singura chestie  ce ar putea fi menționată fiind efectul de oglindă spartă folosit pe toată durata clipului.

Videoclipul a fost realizat de Igor Levinsky, efectele speciale fiind realizate de Vidick. Producătorul clipului a fost Voluta Valentin, de make-up ocupându-se chiar Lena, solista trupei.

Infected Rain are doua albume de studio: „Asylum” lansat în anul 2011 și „Embrace Eternity” lansat în anul 2014. Al treilea material discografic urmează să intre în producție, piesa „Serendipity” fiind prima piesă oficială de pe viitorul album al trupei.

2 thoughts on “Infected Rain – Serendipity (Official Video)

Lasă un răspuns