Improv session în cafeneaua Chez Les Amis din Iași

Duminică, 24 ianuarie 2021, cafeneaua Chez Les Amis din Iași, vă invită la o sesiune de “muzică frumoasă de instrumente”. Acest eveniment este realizat în colaborare cu membrii unei trupe noi înființate numită Skaieții. Membrii trupei au deja experiențe muzicale, unii activând și-n alte trupe locale, precum B.P.C.

Va fi primul eveniment din acest local nou. Pentru cine nu știe, Chez Les Amis este o cafenea aflată în Piața Sfântului Anton de Padova din Iași, denumită după patronul unei biserici catolice aflată în zona respectivă. În alte cuvinte, acesta se află în zona sensului giratoriu ce unește pasarela/Pasajul Pictor Octav Băncila de cartierele ieșene Dacia și Alexandru.
Având în vedere perioada de pandemie, normele de siguranță sunt respectate. În local va fi spațiu distanțat, masca de protecție se va purta în interior pe tot parcursul evenimentului și, va fi disponibil inclusiv dezinfectant pentru mâini.
Se vor putea primi maxim 20 de persoane, iar rezervările pot fi făcute prin telefon, la numarul 0742620834.

Evenimentul va începe la ora 18:00, intrarea făcându-se pe baza unei donații stabilite de fiecare participant în parte. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

One thought on “Improv session în cafeneaua Chez Les Amis din Iași

Leave a Reply