Hramul Bacaului – Ziua 2 (gunoaie)

  http://embed.trilulilu.ro/imagini-evenimente/hramul-bacaului-2012  

Se pare c-am avut dreptate de la bun inceput. Ieri, 29 iunie 2012 a fost a doua zi a Hramului Bacaului, dar eu n-am participat, am trecut dupa ce s-au terminat toate festivitatile posibile pe scena. Am auzit ca au fost foarte multi cocalari, adica genul de persoane care se uita urat la tine daca nu esti exact ca ei. Intelegeti voi unde bat dragi hoinari printre litere…


 Calitatea pozelor facute de mine este jalnica, deoarece am fost nevoit sa acopar blitz-ul sapunierei mele de aparat foto, pentru ca erau niste indivizi foarte dubiosi ce se uitau la mine urat. Am preferat sa n-am probleme.

Mai sus puteti remarca un caine comunitar ce se infrupta dintr-un cos de gunoi. Sfat sincer pentru organizatorii „Hramului Bacaului”: stiti prea bine ca vine multa lume in aceasta perioada in zona aceea, sunteti constienti ca vor consuma multe produse alimentare (bauturi, mici, fripturi etc.), sfatul meu ar fi ca pentru zilele ramase, sa puneti niste europubele din 50 in 50 de metri daca se poate. Sau orice altceva, pentru ca aseara cand am trecut prin zona „hramului”, toate cosurile de gunoi din jur erau pline ochi (exact ca in poza de mai sus). Atat am de zis.
P.S.: n-am nimic cu nimeni, nu vreau sa denigrez pe niciun organizator, dar pe bune, organizati-va mai bine datile viitoare. Simt civic exista (adica sa-ti duci ramasitele la gunoi de exemplu), dar nu exista cosuri de gunoi. Asta e doar unul dintre multiplele exemple de dezorganizare ce au loc la orice serbare de orice fel, nu numai la „Hramul Bacaului”.
Hoinareala placuta !!!

One thought on “Hramul Bacaului – Ziua 2 (gunoaie)

Lasă un răspuns