Hoinaresc de 2 ani de zile !!!

Astazi este 2 mai 2012, dar data postarii scrie 1 aprilie 2012. Trebuia sa fac postarea aceasta acum o luna, dar nu prea am avut timp in perioada aceasta.
E ciudat, deja am blogul acesta de 2 ani de zile, si dupa cum puteti vedea, am trecut prin foarte multe banner-e pana sa ajung unde am ajuns. Tot in underground am ramas cu acest blog, dar tot raul spre bine, pentru ca am inceput sa fiu cat de cat auzit. Deja incep sa fie cunoscute parerile mele la rece de la anumite concerte, sau nu mai zic, „Razboiul Gandurilor”. E ciudata senzatia cand unei persoane chiar ii pasa de ceea ce scrii, ceea ce simti intr-un anumit punct, intr-un anumit loc, e bizar, nici nu stiu cum sa mai spun, pentru ca se vede ca incep sa-mi pierd calitatea mea de narator. Defapt ce narator, imi pierd calitatea de hoinar printre litere daca nu mai scriu.
Multumesc tuturor celor care m-au sustinut intr-o oarecare masura in acesti 2 ani, adica familiei mele, lui R.C. (hoinarul printre litere din umbra), diferitelor retele de socializare prin care am inceput sa-mi promovez blogul (youtube, facebook {144 si numarul creste}, twitter, youtube, Trilulilu, Yahoo). 
Si ce sa mai zic, vreau sa respect de acum inainte ceea ce am scris in Confesional:
– sa citesc 12 carti anul acesta (momentan sunt abia la prima):
-sa-mi cumpar 12 CD-uri si 12 casete audio (1 CD nou, 0 casete noi);
-sa particip la 12 concerte. Pana la ora actuala sunt abia 3. Imi propun anul acesta un festival de muzica, unul rock. Aceasta poate fi ori in tara, ori in afara tarii. Totul va fi conform planului, si va fi executat. Tocmai de aceea voi incepe in perioada urmatoare sa promovez cateva festivaluri de profil din aceasta vara.
 -sa termin anul in anul II de facultate nu in anul I;
-scoala de soferi anul acesta, nu mai tarziu;
-ha, un job am, n-am reusit o bursa la facultate, dar nu-i bai.
-diferenta intre postari 2 zile, sau daca apar probleme, va anunt de ce nu postez.
Hoinareala placuta !!!

Lasă un răspuns