Hip-Hop’N’Iași – Ediția a II-a

Orașul Iași, încet dar sigur, ajunge locul de promovare al tinerelor talente. Sub egida campaniei „Susține Artiștii Ieșeni” făcută familiară în cadrul festivalului Rock’N’Iași, un alt eveniment asemănător va avea loc pe 24 martie 2016: Hip-Hop’N’Iași. Prima ediție a avut loc în octombrie 2015 în clubul Fever din Iași.

Cea de-a doua ediție a evenimentului, ”HIP-HOP’N’IAȘI”, vine cu o îmbunătățire și o noutate în România. În aceasta ediție se va implementa un nou tip de public și anume cel virtual. Evenimentul va fi transmis în timp real prin intermediul platformei www.twitch.tv/roliveevents. Până la ora actuală au fost confirmate prezențele Brigadei Lăpușneanu, EdONE și Dario. Mai multi artiști vor fi anunțați pe pagina evenimentului sau chiar în seara de 24 martie 2016.

Evenimentul va începe după ora 19:00, intrarea fiind liberă. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

UPDATE 19:00/23.03.2016: Evenimentul a fost amânat datorită atentatului de la Bruxelles și declararea de doliu național pe tot teritoriul României în ziua de 24 martie 2016.

Lasă un răspuns