Haw – Povești de noapte

Mișcarea underground din zona orașului Bacău este scăzută în ultima vreme. În schimb, în Comănești, un oraș apropiat Bacăului, mișcarea este din ce în ce mai activă. Eleven Studio este o casă de producție ce menține mișcarea rap activă, fiind singurul grup de acest gen din zonă. Momentan sunt afiliați Simptom, Spretera, Balaur și Haw.

Ultimul care și-a făcut debutul muzical este Haw. Acesta a lansat recent piesele “Pentru visători“, respectiv “Povești de noapte“. Întrebat despre piesa “Povești de noapte“, artistul a declarat:

Ce m-a determinat să scriu piesa asta au fost poveștile pe care le auzeam de la băieți când stăteam noaptea și am vrut să o fac într-un mod puțin caterincos și S.F. Nu e mult de zis …e mai mult un basm decât o piesă, iar instrumentalul folosit a fost unul preluat. Când l-am ascultat prima dată, m-a dus cu gândul la o poveste cu acțiune și comedie, automat luând naștere și piesa.

Versurile și interpretarea au fost asigurate de Haw, intrumentalul folosit aparținând piesei “Right Here” de la Pharoahe Monch. De mix și master s-a ocupat Simptom, artwork-ul piesei fiind realizat de Anca Gaman. Piesa a fost înregistrată sub egida Eleven Studio. Pentru mai multe detalii legate de viitoarele lansări ale artiștilor afiliați, intrați pe pagina oficială a casei de producție.