Haw a lansat piesa “Flash”

Din punct de vedere al concertelor sau al evenimentelor live, perioada asta e extrem de limitată. Dar, totodată, este o perioada foarte creativă pentru majoritatea artiștilor autohtoni, în special cei din zona underground. Critique Sound Records încearcă să rămână cât mai activă, lansând periodic noi producții.
În ultima lună, Simptom, LacaResa și CMBH au semnat cele mai recente producții. După o perioadă lungă, a venit și rândul lui Haw să mai lanseze o nouă piesă.

Flash” reprezintă a doua producție a lui Haw lansată sub egida casei de producții Critique Sound Records. Prima a fost “Alpha” și a fost lansată la începutul acestui an. Cu cât ascultați producțiile acestei case de producții, parcă o să începeți să vă dați seama că fiecare MC/artist are propriul sau stil. Haw, spre exemplu, are un mod de exprimare extrem de alert. Nu sunt versuri rapide din care să nu înțelegi nimic, viteza este acceptabilă încât să înțelegi cuvintele. Există foarte mulți artiști care cântă cu un debit verbal extrem de mare încât nu poți înțelege ce vrea să spune, dar, nu este cazul lui Haw. Mereu a știu să-și spună punctul de vedere în piese, și, totodată, formându-și propriul stil. Ca și beat-uri folosite, toți artiștii aflați sub această egidă rămân cumva în zona underground, ce  te duce mai mult cu gândul la ghetourile unui cartier. Îți lasă cu toții senzația că evită să aibă un sunet relativ mainstream. Inclusiv instrumentalul piesei, produs de Chamberz, are un sound unic, întunecat, dar nu atât de mult încât să te deprime.

Titlul piesei “Flash” e inspirat în mod evident după Flash, super-eroul din universul benzilor desenate cu “Justice League”, și, de altfel, recunoscut pentru faptul că este mai rapid decât Superman. Exact cum spune și titlul, așa sunt și versurile și interpretarea lui Haw: rapide, trecând prin diverse teme, propria lui persoană fiind în prim-plan. Chiar dacă este o piesă de tip “offiicial audio”, sunt prezente și efecte vizuale realizate de Răzvan Alexa, cel ce se ocupa de altfel cu partea vizuala a pieselor de la Critique Sound Records. Comparativ cu alte piese de la aceiași egidă, artwork-ul a fost realizat de Andru Hariton. De mix și master s-au ocupat Ștefan Simion și Laur Vartolomei.

Pentru mai multe detalii despre viitoarele producții Critique Sound Studio, accesați pagina lor oficială de Facebook, sau canalul oficial de YouTube.

2 thoughts on “Haw a lansat piesa “Flash”

Leave a Reply