Halmyris – Blight of the Inner Sanctum (Official Lyrics Video)

Una dintre cele mai tinere trupe metal din orașul Iași, Halmyris, au lansat recent piesa „Blight of the Inner Sanctum„. Aceasta este însoțită de un videoclip oficial cu versuri realizat de Rareș Bradea, organistul trupei Halmyris. Este prima piesă de pe viitorul material discografic al trupei, ei având până la ora actuală doar un EP intitulat „Omens of Domination„.

Piesa „Blight of Inner Sanctum” a fost compusă și interpretată de trupa Halmyris, de mix și masterizare ocupându-se Marius Costache. Înregistrarea a avut loc la Getic Art Studio din Iași. Cât despre imaginile folosite în clip, acestea aparțin lui Bianca Paulescu, sau au fost luate de pe Flickr cu acordul autorilor. Acești autori îi găsiți în descrierea clipului.

Halmyris este una dintre cele mai promițătoare trupe ieșene de metal. Înființați în 2013, trupa a devenit cunoscută destul de repede, aceștia cântând în deschiderea trupelor God și Bucovina. În cadrul concursului metal organizat de Rock’N’Iași în 2014, aceștia au terminat pe primul loc. Au împărțit scena de-a lungul timpului cu trupe precum Melechesh, Negură Bunget sau Kistvaen. Muzica lor are la baza metal-ul, dar au o multitudine de influențe, folk metal-ul fiind cea mai puternică. Pe lângă piesele lor, precum „Malevolence” sau „Canvas„, aceștia mai cântă și cover-uri, cel mai cunoscut fiind „Treacherous Gods” de la Ensiferum.

Lasă un răspuns