Godby confirmată la Rock’N’Iași „Indoor Edition” 2017

Anul acesta, festivalul Rock’N’Iași împlinește 11 ani de existență. La fel ca în anul 2016, vor avea loc 3 ediții ale festivalului: „Winter Edition”, ce a avut deja loc în perioada 25-26 martie 2017, „Open Air” ce a avut loc în perioada 19-21 mai 2017  și „Indoor Edition” ce va avea loc în perioada 26-29 octombrie 2017. Singura ediție care ce nu a avut loc la Casa de Cultură a Studenților din Iași a fost „Open Air”. Aceasta s-a desfasurat pe Pârtia de Schi din zona Copou, Iași.

Ca în fiecare an, Rock’N’Iași revine în luna octombrie în Casa de Cultură a Studenților din Iași. Până la ora actuală, s-au confirmat Destruction din Germania și Fallen Arise din Grecia. Al treilea nume confirmat este Godby din Republica Moldova.

Godby este o trupă metal din Republica Moldova. Înființată la începutul anului 2016, trupa și-a făcut rapid un stil muzical propriu, având ca influențe trupe precum Slipknot, Lamb of God sau Korn. Are la activ câteva concerte, majoritatea pe plan local, în deschiderea unor trupe ca Harmasar sau Sang Real. Până la ora actuală, are o piesă înregistrată în studio, intitulată „Followed by Mistake„. În concertele trupei, se mai pot auzi piese precum „Lizard„, „King of gods” sau „Slay the Lie„.

Biletele și programul oficial urmează să fie anunțate în viitorul apropiat. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.