George Lazăr – Autocritica (Official Video)

În ultimii ani, hip-hop-ul underground s-a extins în anumite zone geografice inactive din punct de vedere muzical. Un astfel de exemplu ar fi orașul Curtea de Argeș, ce a început să fie din ce în ce mai activ. George Lazăr este un MC originar din Curtea de Argeș, afiliat cu alți artiști din aceiași localitate precum IL IN sau Brigada C.D.A, cu care de altfel a și lansat producții în trecut. Weekend-ul trecut, a lansat o piesă intitulata sugestiv „Autocritica„.

La fel cum spune titlul, este o întreagă autocritică asupra propriei cariere muzicale. Felul de prezentare este prin versuri sarcastice de cele mai multe ori, artistul luându-se constant peste picior. Videoclipul în sine este filmat în zona Pensiunii „Domeniul Regal” aflată în localitatea Valea Iașului, apropiată de Curtea de Argeș. Acesta îl are în prim-plan pe George Lazăr, în tot felul de ipostaze, începând de la cadre în cămașă de forță și terminând ca solist cu o trupă în fața unui public ce striga la finalul clipului „M**E Lazăr„. Majoritatea oamenilor din clip apar și-n piesa „Muzica e artă” semnata de Brigada C.D.A, filmată în aceiași locație ca și piesa „Autocritica„.

Videoclipul a fost filmat și realizat de Răzvan Răduță și Bogdan Păvăloi. Piesa în sine, a fost înregistrată, mixată și masterizată la Progresu Studio, artwork-ul piesei fiind realizat de Ana Argint. Pe toată durata filmărilor, Alex Giurea s-a ocupat de realizarea pozelor. Lansarea oficiala a videoclipului „Autocritica” a avut loc sâmbătă, 18 noiembrie 2017 în clubul Private Hell din București.

Lasă un răspuns