Freelight – Vagabondul Oriental (Live Session)

Freelight este un MC băcăuan existent de ceva vreme în lumea underground românească. Acesta însă, nu a avut vreodată o piesă oficială, el fiind prezent doar la evenimente de tip Open Mic sau Battle MC, cizelându-și sunetul pentru viitoarele piese. În primăvara anului 2016, acesta și-a lansat prima piesă, „Te-am Sunat Să-ți Spun„. A fost totodată și primul videoclip oficial al artistului. A urmat apoi în iulie 2016 piesa „A Fi Sau A Nu Fi„, urmată la rândul ei de un videoclip. Toamna anului 2016 aduce a treia piesă oficială a artistului, intitulată „Dau Tot Ce Pot„.

Pe lângă acestea, artistul a lansat recent o altă piesă. În forma unui live session, Freelight a lansat „Vagabondul Oriental„. Este una dintre cele mai aleatorii creații ale artistului, tematica orientală fiind omniprezentă de-a lungul clipului,  atât vizual cât și auditiv. Versurile și interpretarea au fost asigurate de Freelight, videoclipul fiind filmat de Marius Tătărușanu și Andrei Deiu de la 9R Studio. Piesa s-a bazat pe următoarea idee:

Oamenii trebuiesc iubiți și lucrurile folosite. Haosul lumii de azi este pentru că iubim lucrurile și folosim oamenii ” (Dalai Lama)

Pentru mai multe detalii legate de muzica lui Freelight, intrați pe pagina oficială a artistului.

https://www.youtube.com/watch?v=UTmAjl7wm4s&feature=youtu.be

2 thoughts on “Freelight – Vagabondul Oriental (Live Session)

Lasă un răspuns