Freelight – Te-am Sunat Să-ți Spun

Freelight este un MC băcăuan existent de ceva vreme în lumea underground românească. Acesta însă, nu a avut vreodată o piesă oficială, el fiind prezent doar la evenimente de tip Open Mic sau Battle MC, cizelându-și sunetul pentru viitoarele piese. Recent și-a lansat prima piesă oficială intitulata „Te-am Sunat Să-ți Spun„. Este o piesa romantică la prima vedere, ce pornește din primele versuri cu deznodământul piesei, pornind după într-o ordine cronologica povestea piesei „Te-am Sunat Să-ți Spun„, însa, nu este nicidecum adresată unei fete. Întrebat de piesă, Freelight a declarat:

Piesa este făcută din suflet, pentru sufletele pierdute din viața mea care au fost lângă mine exact când a trebuit și au plecat când așa le-a fost scris lăsându-și amprenta asupra artistului pe care-l reprezint astăzi sub pseudonimul de Freelight.

Artwork-ul piesei, versurile și interpretarea au fost realizate de Freelight, instrumentalul piesei fiind Kendrick Lamar x SchoolBoy Q Type Beat „CALI” | TheBeatPlug. Înregistrarea piesei a avut loc la Progressive Project Studio din București, de mix-ul și masterizarea acesteia ocupându-se SegaOfficial.

https://www.youtube.com/watch?v=yeuXXW05OnI

One thought on “Freelight – Te-am Sunat Să-ți Spun

Lasă un răspuns