Freelight – A Fi Sau A Nu Fi (Official Video)

Freelight este un MC băcăuan existent de ceva vreme în lumea underground românească. Acesta însă, nu a avut vreodată o piesă oficială, el fiind prezent doar la evenimente de tip Open Mic sau Battle MC, cizelându-și sunetul pentru viitoarele piese. În primăvara anului 2016, acesta și-a lansat prima piesă, „Te-am Sunat Să-ți Spun„. A fost totodată și primul videoclip oficial al artistului. Întrebat despre această piesă, cât și despre videoclip, artistul a declarat:

Piesa este compusă pentru toți cei care rămân la fel de fericiți cu ceea ce fac încât nu au nevoie de alte impulsuri și rămân ei. Este filmată și înregistrată în Iași.

Versurile și interpretarea au fost asigurate de Freelight, piesa în sine fiind înregistrată la Studioul de Bază din Iași, de mix și master ocupându-se Gabriel BPnct. Instrumentalul piesei este Migos – Take Her (Rich Nigga Timeline) [Prod. By Phenom Da Don & Dee Money]. Videoclipul a fost filmat de Ionuț Vlad de la Sticăre, design-ul video fiind asigurat de Forge Graphics Studio, o casă de producție cu care Freelight a mai colaborat în trecut. Pentru mai multe noutăți ale lui Freelight, intrați pe pagina sa oficială de facebook.

https://www.youtube.com/watch?v=QUaQu3nw5GU