fratele B.R – Dacă n-ar fi

Fratele B.R este unul dintre cei mai tineri MC din zona Moldovei. Este familiarizat cu scena underground locală a orașului Iași, în trecut cântând în deschiderea unor concerte de profil. Ultimul a avut loc în aprilie 2017, atunci când a cântat în deschiderea concertului Dragonu’ din clubul Underground din Iași.

Are la activ mai multe piese lansate, dintre care putem aminti „Am nevoie„, „Drumul spre succes” sau „Vrei Biștari„. Cea mai recentă piesă a fost lansată pe data de 1 iunie 2017, aceasta intitulându-se „Dacă n-ar fi„. Aceasta este extras de pe mixtape-ul „Natural„. Întrebat despre această piesă, artistul a declarat:

Ideea de piesă a pornit de la o discuție. Eram la studio și a pornit o discuție în care tot dădeam exemple de genul „dacă nu ar fi mâncare ce s-ar întâmpla” și tot așa și de la discuția asta am început să cânt refrenul pe care îl auziți și în piesă. Totodată, am profitat de faptul că eram la studio și am scris ceva versuri, am înregistrat și a ieșit asta. Normal piesa trebuia să fie cu KIO și Nuțu, alți MC locali, dar ei nu prea aveau timp și mai dura încă 2 luni până aș fi scos-o. De filmat videoclipul s-a ocupat omul meu Burduja Matei. L-am sunat cu o zi după ce am înregistrat piesa, am zis ca îmi place super mult și vreau sa fac un video mai simplu pe un bloc noaptea și fix în noaptea aia l-am și filmat și editat. A decurs totul de la sine.

Instrumentalul piesei este Drake Type Beat – „Distance”. Videoclipul în sine, la fel cum a menționat Fratele B.R, a fost realizat de Burduja Matei. Versurile și interpretarea a fost asigurată de Fratele B.R, cel ce s-a ocupat și de mix-ul si masterizarea piesei. Atât piesa cât și videoclipul au fost realizate sub egida Jungla Urbană. Pentru mai multe detalii sau noutăți legate de viitoarele producții ale MC-ului Fratele B.R, intrați pe pagina sa oficială.

https://www.youtube.com/watch?v=Ejk73XcD1aE

Lasă un răspuns