Fallen Arise confirmată la Rock’N’Iași „Indoor Edition” 2017

Anul acesta, festivalul Rock’N’Iași împlinește 11 ani de existență. La fel ca în anul 2016, vor avea loc 3 ediții ale festivalului: „Winter Edition”, ce a avut deja loc în perioada 25-26 martie 2017, „Open Air” ce a avut loc în perioada 19-21 mai 2017  și „Indoor Edition” ce va avea loc în perioada 27-29 octombrie 2017. Singura ediție care ce nu a avut loc la Casa de Cultură a Studenților din Iași a fost „Open Air”. Aceasta s-a desfasurat pe Pârtia de Schi din zona Copou, Iași.

Ca în fiecare an, Rock’N’Iași revine în luna octombrie în Casa de Cultură a Studenților din Iași. Până la ora actuală, s-a confirmat oficial primul cap de afiș al ediției: Destruction din Germania. Al doilea nume din cadrul acestei ediții este trupa Fallen Arise din Grecia.

Fallen Arise este o trupă de metal simfonic din Atena, Grecia, înființată în anul 2009. Primele piese, precum „Eternal Sins” sau „Never Forget Me„ au fost lansate oficial în 2011, pe EP-ul „Eternal„. Pe lângă acest EP, trupa mai are două albume de studio: „Ethereal„, lansat în 2013 și „Adeline„, lansat în 2015. Pentru ultimul lor album, „Adeline„, trupa a colaborat cu peste 40 de artiști consacrați din orchestre diferite ale Greciei. De-a lungul celor 7 ani de carieră, Fallen Arise a cântat în cele mai importante țări europene și a împărțit scena cu trupe precum Fates Warning, Moonspell, Serenity, Leave’s Eyes sau Xandria. Nu este un nume străin publicului român, în 2016 făcându-și prezența la festivalul ArtMania de la Sibiu, cântând pe aceiași scenă pe care au cântat trupe precum Katatonia, Sólstafir sau Pain of Salvation. Fallen Arise va rămâne mereu cunoscută pentru piese precum „White Crystal Angel„, „Never Forget Me„, „Heaven’s Away” sau „Eternity„.

Biletele si programul oficial urmeaza sa fie anuntate in viitorul apropiat. Pentru mai multe detalii, intrati pe pagina oficială a evenimentului.