Eyedrops va susține primele concerte din anul 2022

Trupa bucureșteană Eyedrops va susține primele concerte din acest an printr-un mini-turneu în zona regională a Moldovei. Astfel, în perioada 13-15 ianuarie 2022, aceasta va cânta în 3 locații diferite în orașele Iași, Bacău și Galați. În Iași va cânta pe 13 ianuarie în Legend Pub, trupa întorcandu-se în acest oraș după aproape 2 ani. În Bacău va cânta în premieră în Berăria Valhalla pe 14 ianuarie iar în Galați în Daily Pub pe 15 ianuarie. Aceste concerte sunt realizate în colaborare cu Pepiniera și Overground Music.

Conform descrierii oficiale, „concertele Eyedrops au fost descrise ca fiind, în mod paradoxal, energizante și generatoare ale unei stări de puternică melancolie, iar discursul băieților este caracterizat de o surprinzătoare și simplă sinceritate. Temele abordate în cântecele trupei sunt cu precădere de natura socială și spirituală, cu un puternic accent pe tema renunțării la frică, în toate formele ei.
Eyedrops s-a înființat în 2012, cu piese în limba engleză. Odată cu anul 2015 și cu adaptarea limbii române în producții, și-a consolidat propria poziție pe piața românească de muzică alternativă, lansând piese precum „Spre Soare”, „Prezent”, „Bicicleta”, „Mai Stai” sau „Curaj„.
A lansat până în prezent două albume integrale de studio. În anul 2017 a fost lansat „Prezent„, iar în 2019, „Albumul Fără Sfârșit„. Al doilea material se caracterizează ca fiind „un lung șir de piese lansate pe măsură ce au fost compuse, și care se întinde pe întreaga existență a trupei.„. A susținut concerte în orașele importante ale țării din punct de vedere cultural precum Iași, Brașov, Sibiu sau orașul lor natal, București. Trebuie menționat faptul că majoritatea concertelor din ultimii ani din București au avut loc în clubul Expirat.

Evenimentele din Iași Bacău și Galați vor începe după ora 19:00. Singurul care va începe mai devreme va fi concertul din Galați, care va începe după ora 18:00. Pe pagina tuturor evenimentelor scrie că intrarea este gratuită, dar e posibil să se facă fie pe bază de rezervare sau pe baza unei intrări stabilite de locația respectivă. Pentru mai multe detalii legate de aceste evenimente, vizitați pagina oficială a trupei.

Lasă un răspuns