Evenimente umanitare pentru Johann Hentz

În perioada lunii martie, vor avea loc, de-a lungul țării, evenimente umanitare pentru Johann Hentz, un basist recunoscut în metal-ul underground autohton. Acesta a fost diagnosticat recent cu o tumoră pe creier aflată în stadiul de metastază. Știrea a fost rapid preluată de apropiații acestuia, muzicieni și publicații specializate din zona metal-ului românesc, până-n prezent confirmându-se și diverse show-uri care au ca scop strângerea de fonduri pentru tratamentul artistului.

Johann Hentz este unul dintre cei mai apreciați basiști din underground românesc. A activat de-a lungul anilor în diverse trupe, făcându-și prezența inclusiv ca și actor în clipurile video ale unora, cum este în cazul formației Truda, în care a și activat mulți ani și a rămas în continuare în relații bune. Pe lângă aceasta, a mai activat și în Vespera, Eminența Cenușie, C.A.S.H, Zadar sau Crossing Eternity.

La începutul lunii februarie 2024, a apărut un clip postat de Dan Roșu, un apropiat al artistului. În acesta, Johann Hentz descrie mult mai detaliat boala și stadiul acesteia.

Câteodată viața ne pune în față obstacole pe care nu le putem trece singuri. În momentele de cumpănă în care sănătatea si chiar supraviețuirea depinde de orice ajutor cat de mic, avem nevoie de prieteni și de oameni buni. Azi, Johann are nevoie de noi. Viața îl încearcă greu și la 53 de ani diagnosticul medicilor a venit nemilos:…. Cei care îl cunosc și au apreciat muzica lui de-a lungul anilor au acum ocazia să-l ajute pe Johann să-și ducă mai departe viața. Orice contribuție e binevenită. Banii sunt necesari pentru o nouă operație în Germania și pentru tratamentul de recuperare medicală.

Nu a durat foarte mult timp, iar evenimentele umanitare au început să apară. Menționez de la bun început că acest articol s-ar putea actualiza constant dacă mai apar și alte evenimente sau campanii ulterioare pentru Johann Hentz.

Primul eveniment nu face parte din zona muzicală. Pe 2 martie 2024 va avea loc un turneu de poker în Sibiu.

Comunitatea jucătorilor de poker din Sibiu (și nu numai) este invitată să se alăture unui eveniment caritabil pe data de 2 martie 2024 începând cu ora 18:00 în clubul de poker Gamespot Poker Club Sibiu.
Turneul va avea ca scop strângerea de fonduri pentru a îl ajuta pe Johann Hentz, un jucător activ al clubului nostru, care în această perioadă trece printr-un moment dificil. Acesta necesită o operație costisitoare și are nevoie de ajutorul tuturor pentru a trece peste această cumpănă în care se află.
Cei care îl cunosc de la mesele de poker sau au apreciat muzica lui de-a lungul anilor au acum ocazia să-l ajute pe Johann.
Toti banii care se vor strânge din acest eveniment vor fi trimiși direct către el. Banii sunt necesari pentru o nouă operație în Germania și pentru tratamentul de recuperare medicală.

Pentru mai multe detalii și informații despre turneu puteți accesa următorul link:
https://open.lets.poker/…/tournament/ce3d8556618bd93b


Locația noastră: Str. Gimnasticii nr. 39A, Sibiu

Telefon : +40720210243

Pe 10 martie 2024, în clubul Quantic din București va avea loc evenimentul „Uniți Pentru Johann„. Trupele participante vor fi Dirty Shirt, Bucovina și Bucium. Toți donatorii au acces gratuit la concert, pe baza codului QR de pe ticketul de donației. Aceste donații se găsesc pe rețeaua AmBilet.ro și pornesc de la 100 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Tot pe 10 martie 2024, dar în M2 din Timișoara, va avea loc evenimentul cu același nume, „Uniți Pentru Johann„. Trupele participante vor fi Blazzaj, Imund și Katara. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Pe 21 martie 2024, Hardward Pub din Cluj-Napoca va găzdui evenimentul „Noi Suntem Prietenii lui Johann„. Trupele invitate sunt Semnal M, Altar, Truda și Krepuskul. Biletul va fi de 50 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Tot în Cluj-Napoca, dar pe 23 martie 2024, Hardward Pub va găzdui un concert tribut Metallica semnat de Masterpiece. Toți banii strânși de pe urma acestui eveniment vor fi donați lui Johann Hentz. Pe lângă repertoriul binecunoscut al trupei Metallica, Masterpiece va interpreta și patru piese surpriză:
– o piesa Anthrax, la voce fiind marele punker al Clujului, surpriză!!
– o piesa Slayer, cântată de Tom Araya de România, guess who?!
– o piesă Megadeth, cântată de fantasticul Dave Mustaine, o altă surpriză!!
Invitat special :Alex Petrenchi – Azimut!

Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Pe 24 martie 2024, la Terasa Viilor din Alba Iulia va avea loc evenimentul „Noi suntem prietenii lui Johann„. Biletul va fi de 50 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Pentru oricine dorește și poate să îl ajute financiar pe Johann Hentz, poate dona direct în contul lui bancar:

IBAN: RO78INGB0000999909267178
Titular cont: Johann Hentz
Banca: INGB CENTRALA
Moneda: RON
Cod SWIFT/BIC: INGBROBU

Lasă un răspuns