Estul Salbatic (V)

Estul Salbatic (41)

Dupa cum va spuneam in urma cu 11 zile, acel drum serpuit statea in pozitie de atac. La dracu’ ma dureau picioarele de muream. Dar mi-am continuat hoinareala.

Estul Salbatic (42)

Era undeva trecut de ora 11:30 in acea zi de 5 februarie 2011. Am mai mers circa 100 de metri, si-am inceput sa o iau de-a dreptul prin camp.

Estul Salbatic (43)

Cu toate ca eram obosit, de multe ori vrand parca sa renunt la hoinareala, totusi, peisaje precum cel de sus ma fac sa continui. Si bine am facut zic eu.

Estul Salbatic (44)

Peisajul era perfect, iar drumul trecea chiar prin „inima” acestuia. Si-am continuat.

Estul Salbatic (46)

Se pare ca au mai fost niste „hoinari” pe acel camp. Si-au lasat „urma”, sau ma rog, semnatura.

Estul Salbatic (45)

Prima localitate cu care va intalniti dupa ce treceti de acel drum serpuit este Tisa Silvestrii. Un sat din comuna Odobesti. Dar am trecut repede de acesta.

Estul Salbatic (47)

La nici 50 de metri ed acel semn, am gasit un rau inghetat. Avand in vedere ca-mi era putin foame, am comparat acest rau inghetat cu o bucata de caș proaspat. Ziceti si voi, nu semana?

Estul Salbatic (48)

Drumul meu era unul lung, macar de-as fi avut o tinta precisa, dar nu aveam. Am continuat sa merg pe camp, cu gandurile si trairile ce zburdau singure in vant.

Estul Salbatic (49)

A urmat un deal, si intrarea oficiala in satul Odobesti. Nu a fost cea mai buna intrare intr-un sat, pentru ca era in deal, iar energia mea era pe jumatate consumata. Dar am continuat sa urc acel deal.

Estul Salbatic (50)

Nu cred ca merseseram 500 de metri prin acest sat, ca deja mi se pusese pata pe el. 
Va urma…

Lasă un răspuns