Estul Salbatic (III)

Estul Salbatic (21)

Dupa cum va spuneam la finalul partii secunde, entuziasmul meu avea sa piara odata cu intrarea in Traian. Pe bune, nu va ganditi ca s-a intamplat ceva foarte rau, dar strada principala era ca o sageata in inima localitatii, am mers vreo 30 de minute prin ea. La un moment dat credeam ca nu mai ies din el, dar, a aparut semnul de mai sus, si mi-am continuat hoinareala.

Estul Salbatic (22)

Era vreo 10 dimineata. Imediat dupa ce-am iesit din Traian, am intrat in satul Zapodia. Aici am stat putin sa-mi trag sufletul, si ma gandeam: „Oare sa mai merg?!”. Picioarele incepeau sa ma doara, se simtea deja oboseala, doar hoinaream deja de 3 ore. Am decis sa-mi continui drumul.

Estul Salbatic (23)

Pentru prima data in acea dimineata, soarele iesise in totalitate din nori. Peisajul era alb, ma dureau ochii uitandu-ma la el.

Estul Salbatic (24)

Peisajul incepea sa fie din ce in ce mai „ondulat”. Parca incepeam mai mult sa urc, decat sa merg normal.

Estul Salbatic (25)

Dupa vreo 10-20 de minute de mers cu „gandurile zburdand in aer”, mi-a aparut in fata semnul de intrare in comuna Secuieni. Si-am inceput sa hoinaresc prin ea.

Estul Salbatic (26)

Inainte intrarii in comuna Secuieni, veti observa pe partea dreapta a carosabilului niste hale agricole. Sincer sa fiu, sunt mai mult abandonate decat functionale.

Estul Salbatic (27)

Dupa ce intrati in Secuieni, o sa observati ceva mai putin abandonat. Nu aveti cum sa nu observati o ferma piscicola. Se observa ca era ingrijita. Dar n-am stat mult si mi-am continuat drumul.

Estul Salbatic (28)

N-aveam cum sa nu remarc norii din ziua aceea. Hoinareau nestingheriti pe cer, rezultatul fiind forme extrem de simple, dar si abstracte in unele cazuri.

Estul Salbatic (29)

In toata hoinareala aceasta, am intalnit o multitudine de rauri (mai mult parauri) inghetate. Imi placeau la nebunie. Paraul de sus imi placea pentru ca era inghetat, dar avea foarte putina zapada in jur. Era ciudat totusi cand il priveai. Te gandeai automat unde era zapada. Dar, am intalnit zapada mult mai multa pe drum.

Estul Salbatic (30)

Nu vreau sa supar pe nimeni dar, nu degeaba se spune ca estul judetului Bacau ar fi cel mai putin dezvoltat. Nici macar amaratele de borne kilometrice nu mai erau ce-au fost. Dar bornele kilometrice nu ar fi fost o problema, ceea ce a urmat a fost problematic.
Va urma…

Lasă un răspuns