Epoch – Yahiko

Epoch este un MC băcăuan cunoscut pentru afilierea sa cu trupa SECNA. Pe lângă acest proiect, artistul mai face parte din marea familie underground numita „Spirala Rap„, în trecut având colaborări cu C.o.D, lansând piese precum „Golgota” sau „Temporar„.

Pe lângă aceste colaborări, artistul are un repertoriu propriu impresionant, lansând periodic piese noi. În anul 2017, artistul a lansat doar două producții, una dintre ele fiind un freestyle. În luna aprilie, Epoch a lansat piesa „Yahiko„. Întrebat cu privire la aceasta piesă, artistul a declarat:

Este o piesă creată de stările de nevroză cauzate pe plan profesional, dar ideea principală a piesei este anime-ul „Naruto„. Am fost inspirat de povestea „Six Paths of Pain”, titlul piesei venind de la Yahiko, protagonistul principal al acestui story arc. 

Versurile și interpretarea a fost asigurată de Epoch, de mix și master ocupându-se Ion. Instrumentalul piesei a fost produs de Stay-NSS. Pe lângă această piesă, repertoriul artistului mai cuprinde piese precum „Time void„, „Gyp Rosetti„, „Headscrew”, „Brainscan”, „Multe de spus”, „Schimbări„ sau „7 Habits„.

2 thoughts on “Epoch – Yahiko

Lasă un răspuns