Epoch revine cu o producție nouă

Una dintre cele mai vechi prezențe ale rap-ului underground băcăuan a revenit cu o producție nouă. Epoch a lansat prima piesă oficială din anul 2022, intitulată sugestiv “Intro“. Nu se știe mai exact pentru ce, dar, cel mai probabil este de pe un viitor material discografic.

Epoch este un MC originar din orașul Bacău, cunoscut pentru afilierea sa cu trupa SECNA. Pe lângă acest proiect, artistul a mai făcut parte din marea familie underground numita „Spirala Rap„, în trecut având colaborări cu C.o.D, lansând piese precum „Golgota” sau „Temporar„. Totodată, acesta a colaborat și cu K-Spirit, un alt MC băcăuan despre care nu s-a mai auzit mare lucru din punct de vedere muzical. Epoch și K-Spirit au format în trecut trupa Dexorcists, lansând sub aceasta egidă piese precum “Sacrificii“.

Din punct de vedere al propriilor producții, Epoch a lansat mult mai rar. În anul 2021, doar 3 producții au fost lansate sub egida artistului, una dintre piese fiind produsă și nepublicată din anul 2017. După cum spuneam mai devreme, “Intro” va reprezenta probabil prima piesă de pe un viitor material discografic. Conform descrierii oficiale, Epoch zice că “tot ce poate să ne spună e că se numește “Gri” și că va ieși cândva“.

Chiar dacă are undeva sub 80 de secunde ca și lungime, “Intro” pare să aibă sunetul semnătură al artistului, care ne duce cu gândul în cele mai întunecate stări produse de mintea umană. Nu are versuri, doar faze preluate din producții artistice, filme sau animații, cel mai probabil. Dacă asta va fi prima piesă de pe “Gri”, Epoch a reușit de la bun început să-și inducă ascultătorul într-o stare frenetică, așteptându-se la un deznodământ tragic. De altfel, se aude o împușcătură la finalul piesei, de aici și sentimentul de “tragedie”.

Pentru mai multe detalii legate de viitoarele producții ale lui Epoch, vizitați pagina sa oficială de Facebook, sau canalul său de YouTube.

Leave a Reply