Epoch – Multe de spus (Official Audio)

După lansarea videoclipului de la piesa „Brainscan„, Epoch revine cu o nouă piesă. Aceasta se numește „Multe de spus„, și reprezintă una dintre cele mai scurte compoziții ale sale. E o piesă meditativă, marcată de ușoare resemnări și gânduri pozitive spre finalul ei. Întrebat despre piesa „Multe de spus„, Epoch a declarat:

Inițial era un demo, am luat instrumentalul de la piesa lui Riga Kripto numită „Plânge pianu’ ” și am tras versurile respective pe el. Am scris în funcție de starea pe care mi-a transmis-o beat-ul. cumva una de regret și totodată de resemnare, cam ăla a fost vibe-ul.

Versurile și interpretarea au fost realizate de Epoch. Instrumentalul piesei, după cum a spus și Epoch, aparține piesei „Plânge pianu’ ” a lui Riga Kripto. Pe lângă „Multe de spus„, Epoch mai are piese precum „Time void„, „Gyp Rosetti„, „Headscrew”, „Brainscan” sau „Schimbări„.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/264684870″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”250″ iframe=”true” /]

One thought on “Epoch – Multe de spus (Official Audio)

Lasă un răspuns