Epica – Edge Of The Blade (Official Video)

Epica este una dintre cele mai recunoscute trupe de metal simfonic la nivel mondial. Au devenit cunoscuți publicului larg după lansarea albumului „The Divine Conspiracy” lansat în anul 2007, piese precum „Never Enough” fiind sinonime cu trupa. Au până la ora actuală piese precum „The Divine Conspiracy„, „Beyond Belief„, „Storm The Sorrow„, „Cry For The Moon” sau „Monopoly On Truth„.

Pe 30 septembrie 2016, trupa olandeză Epica își va lansa cel de-al șaptelea album de studio intitulat „The Holographic Principle„. Până la ora actuală, au fost lansate oficial doar două piese: „Universal Death Squad” și ceva mai recent, „Edge Of The Blade„. Videoclipul este unul sugestiv, în care este prezentă trupa printre multe simboluri ce te duc cu gândul la societăți oculte precum Iluminati, trupa fiind recunoscută pentru videoclipuri și piese ce atacă în mod direct partea „ascunsă” a lumii, „Edge Of The Blade” nefiind o excepție.

Videoclipul a fost realizat de Jens De Vos,  un apropiat al trupei, alături de echipa sa de la Panda Productions. Albumul „The Holographic Principle” este disponibil pentru pre-comandă. Mai multe detalii găsiți pe pagina oficială a trupei.

Lasă un răspuns