Eleven Studio Show în Pub Centru Vechi 1925, Târgu Ocna

Sâmbătă, 5 Mai 2018, Pub Centru Vechi 1925 din orașul Târgu Ocna, județul Bacău, vă invită la „Eleven Studio Show”. Acesta este un eveniment hip-hop alături de artiști locali precum Haw, Simptom, Spretera sau Balaur.

Eleven Studio reprezintă o casă de producție ce a luat naștere în 2014 din simpla pasiune pentru muzică. Aceasta este formată din 4 MC: Haw, Simptom, Balaur și Spretera. Studioul propriu-zis ce poarta același nume a fost înființat în același an, de către Ștefan Simion (Simptom), acesta ocupându-se în prezent de mix-ul și master-ul materialelor.

Simptom a.k.a Ștefan Simion, este co-fondator alături de Spretera, Haw și Balaur al casei de producție Eleven Studio și proprietarul de drept al studioului fizic cu același nume, din orașul Comănești. Acesta și-a început activitatea muzicală odată cu înființarea studioului, în anul 2014, deși până în prezent s-a dedicat muncii de studio (înregistrare/mix&master), având puține materiale muzicale lansate în online. În prezent, împreună cu colegii săi din Eleven Studio, Simptom este membru afiliat Escape Records.

Laur Vartolomei a.k.a Balaur este un alt tânăr MC (18 ani) din Comănești, județul Bacău, rapper la Eleven Studio și noul coleg Escape Records. În 2014 a activat împreună cu doi colegi (Haw și Ilie) în trupa Colateral. Pe 18 iulie 2017 a lansat primul sau mixtape solo – „Persista rezista”, în prezent lucrând la cel de-al doilea material. Principalele influențe muzicale ale sale sunt: Paraziții, Specii și Hip-Hop-ul East-Coast. Până la ora actuală, are piese precum „Ce faci?„, „V-ați pizdificat” sau „Bomba cu ceas„.

https://www.youtube.com/watch?v=q5x2vy2Ws5s

Cosmin Spătaru a.k.a Haw este un alt tânăr MC, aparținând Eleven Studio, colaborator cu Escape Records. Acesta are 20 de ani, iar activitatea sa muzicală a început în urmă cu doi ani. Până la ora actuală, are piese precum „Pentru visători„, „Povești de noapte” sau  „Pică Poarta„.

Spretera este cel mai nou membru al casei de producție, anunțând fuziunea dintre Escape Records și Eleven Studio. În vârsta de 19 ani, Matei Ionuț activează ca MC de 4 ani, provenind din Comănești. Până la ora actuală, are piese precum „Cutia Pandorei„, „Gânduri de bine” sau „Dau cu pace„.

Evenimentul din Pub Centru Vechi 1925 va începe undeva după ora 19:00, intrarea fiind liberă. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns