Electric Wizard – See You In Hell (Official Video)

După o pauză de 3 ani, Electric Wizard revine pe scena muzicală cu compoziții noi. Trupa a lansat recent „See You In Hell„, fiind însoțită de un videoclip oficial. Este prima piesă lansată oficial de pe viitorul album, „Wizard Bloody Wizard„. Data oficială de lansare a noului album de studio este 10 noiembrie 2017.

Acest videoclip a fost lansat sub egida Spinefarm Records, o companie afiliată Universal Music. Canalul oficial de YouTube pe care a fost lansat videoclipul este unul nou, de tip „VEVO”, confirmând afilierea cu cunoscuta casă de discuri. Ideea de bază a videoclipului este evidentă din primele momente, „See You In Hell” având același format ca videoclipurile cu Black Sabbath din anii ’70 de la piese precum „Paranoid” sau „Iron Man„. Aceste similitudini cuprind numele trupei ce apare din primele cadre ale clipului iar membrii formației fiind într-un cadru puțin mai îndepărtat, modelele psihedelice fiind pe fundalul întregului clip. Comentariile la această asemănare nu au încetat să apară, majoritatea lăudând Electric Wizard pentru „tributul” pentru Black Sabbath.

Videoclipul piesei „See You In Hell” a fost realizat de Marek Steven de la Witchfinder Productions în colaborare cu Spinefarm Records.

Lasă un răspuns