Electric Castle 8 se amână pentru anul 2022

Pentru al doilea an consecutiv, festivalul Electric Castle se amână. Din păcate, nu este singurul festival autohton care se amână datorită lipsei de măsuri și a unui scenariu real pentru desfășurarea evenimentelor cauzate de pandemie. Totuși, e singur festival care a reușit să-și mențină capetele de afiș și pentru anul 2022, astfel, trupele Twenty One Pilots, Gorillaz și Deftones fiind confirmate pentru următorul an.

În anul 2021, nu va exista niciun festival mare organizat pe teritoriul României. La aceasta listă se adaugă și Electric Castle. Anunțul a fost făcut public chiar astăzi, printr-un comunicat de presă pe pagina oficială a festivalului.

“Electric Castle nu va avea loc anul acesta.
În urma măsurilor și restricțiilor pentru evenimente anunțate recent de către autorități pentru perioada următoare, nu există un scenariu real care ne-ar permite să organizăm Electric Castle 8 în 2021.
E nevoie de un an întreg de muncă pentru a planifica toate detaliile unui eveniment de o asemenea magnitudine. În plus, situația pandemiei fluctuează, iar acest lucru duce la reprogramarea sau anularea turneelor artiștilor în toată Europa.
Electric Castle 8 se amână pentru 13-17 Iulie, 2022.
Totuși, am reușit să reconfirmăm headlinerii pentru 2022, Twenty One Pilots, Gorillaz & Deftones și vom depune eforturi, ca întotdeauna, să vă putem oferi cel mai bun line-up.
În acest moment nici nu ne putem imagina cum va fi să deschidem din nou porțile festivalului pentru a ne revedea după această absență lungă și dureroasă.
Toate biletele rămân valabile pentru anul viitor. Vor exista și opțiuni pentru restituirea banilor pe bilete. Revenim cu mai multe detalii în curând.
Acum că e oficial, parcă e și mai trist.
Chiar nu putem lăsa să treacă încă un an pe lângă noi și vom continua să lucrăm alături de autorități pentru a găsi soluții astfel încât să putem avea evenimente la vară.
De la fani și toți cei care lucrează în această industrie, cu toții sperăm să ne putem bucura cât mai curând de concerte și festivaluri.
Până atunci, aveți grijă de voi. Ne e tare dor de toată lumea.”

Dacă în anul 2022 va avea loc Electric Castle, trupele Twenty One Pilots și Gorillaz vor susține pentru prima dată un concert in România. Deftones, în schimb, ar reveni după mai bine de 10 ani, ultimul concert al trupei având loc în București în anul 2011. Pentru mai multe informații, vizitați pagina oficială a festivalului.

2 thoughts on “Electric Castle 8 se amână pentru anul 2022

Leave a Reply