El Nino – Alin Bahaos (Videoclip Oficial)

În anul 2016, El Nino a lansat cel de-al optulea album din carieră: Alin Durerea. Tot albumul îl găsiți disponibil pe canalul oficial de YouTube al artistului. Două piese de pe acest album au până la ora actuală videoclipuri oficiale. Acestea sunt „Din Rai 2„, o piesa realizată în colaborare cu Samurai și Karie, iar cel mai recent este „Alin Bahaos„, probabil cea mai apreciată piesă de pe albumul „Alin Durerea”.

Lansat în urmă cu o zi, videoclipul deja a adunat peste 53.000 de vizualizări. Este o piesă ce pornește de la o porecla dată lui El Nino: „mi se zice Alin Bahaos” este versul ce confirmă acest lucru și prezent în anumite părți ale piesei. Videoclipul prezintă multe peisaje haotice, începând de la publicul de la concertele El Nino până la biciclete BMX cu fumigene atașate plimbându-se.

Versurile și interpretarea au fost asigurate de El Nino, de mix, master și producții adiționale ocupându-se Karie. Videoclipul a fost realizat de Alex Tuturescu, Piesa a fost înregistrată la Unic Studio.

Lasă un răspuns